Tapijt en meubelreinigingtapijt-de-waal-stomerij

Uw tapijt vuil?

Stomerij de Waal is al sinds 1886 gespecialiseerd in het reinigen van tapijten en wandkleden. Ooit begonnen met het kloppen van tapijten en nu uitgegroeid tot specialist in het reinigen van alle soorten tapijten. Met onze diverse en intensieve manieren van reinigen komen wij meestal tot een zeer goed resultaat. Zodat u weer tevreden bent met een vlekvrij tapijt.
Wij beschikken over drie verschillende manieren van reinigen, afhankelijk van de kleur, conditionele staat, vervuilingsgraad en type tapijt bepalen we welke methode het meest geschikt is voor uw tapijt. Dit hele proces duurt voor losse tapijten ongeveer tien dagen.

  • Voor zowel wollen als zijden Perzische tapijten kunnen wij iets voor u betekenen, ook hiervoor hebben we verschillende manieren van reinigen ontwikkeld.
  • Berber tapijten zijn erg dik, wij kloppen deze tapijten voordat we beginnen met de reiniging zodat al het losse vuil wat diep in het tapijt zit daadwerkelijk weg is.
  • Ook voor reparatie en restauratie van uw tapijt.
  • Voor vaste vloerbedekking komen we altijd langs voor een vrijblijvende offerte.

Stomerij De Waal

Stomerij de Waal staat bekend als een gerenommeerde Haagse stomerij sinds 1886. Gespecialiseerd in het reinigen van losse vloerkleden, gordijnen, vaste vloerbedekking en meubelen Lees meer..

Klanten over ons

"Wij zijn zeer tevreden met de diensten van De Waal stomerij. Onze tapijt ziet er weer helemaal mooi en schoon uit! Het goede adres voor het laten reinigen van tapijt, kleding, gordijnen en meubels."

Contactgegevens

De Waal Stomerij
Dobbeweg 18, 2254 AG Voorschoten
Tel. +31 (0)70 34 717 71
info@stomerijdewaal.nl


Wij zijn lid van de Nederlandse vereniging van textielreinigers (Netex) en leveren conform de algemene leveringsvoorwaarden van Netex.