Over ons

over-de-waal-stomerijStomerij de Waal staat bekend als een gerenommeerde Haagse stomerij sinds 1886. Gespecialiseerd in het reinigen van losse vloerkleden, gordijnen, vaste vloerbedekking en meubelen.

Overgrootvader Willem de Waal, aannemer te Amsterdam, verwierf in de achtientachtiger jaren de opdracht om aan de Loosduinsekade in Den Haag een machinaal tapijtklopbedrijf te bouwen. Helaas, wat ook heden geen uitzondering is, kwam toen voor: de opdrachtgever kon niet aan zijn verplichtingen voldoen. Dat probleem werd opgelost toen overgrootvader Willem de tapijtklopperij in eigendom kreeg. Zo ontstond in 1886 W. de Waal, Tapijtreinigers.
(Bron: Vakblad voor textielreiniging, maart 1983)

Het hedendaagse Stomerij de Waal “First Professional Carpetcleaners since 1886”, is een modern en bloeiend bedrijf met de inachthouding van de oorspronkelijke nostalgie van de bedrijfsvoering van De Waal tegenover de hypermoderne apparatuur die velen juist zo aantrekt.

Daarnaast heeft Stomerij de Waal haar dienstenpakket uitgebreid. Daar zij zich in de eerste plaats voornamelijk concentreerde op de reiniging en reparatie van tapijten, berbers en perzen, reinigt zij tegenwoordig al uw stoom- en wasgoederen.
Met de moderne apparatuur is zij, naast haar reguliere stoomactiviteiten, vandaag de dag gespecialiseerd in o.a. het wassen & strijken van uw overhemden en het perfect opmaken van uw tafellinnen.

"De Waal Stomerij weet alles over reinigen van tapijten, gordijnen, meubels en kleding."

Stomerij De Waal

Stomerij de Waal staat bekend als een gerenommeerde Haagse stomerij sinds 1886. Gespecialiseerd in het reinigen van losse vloerkleden, gordijnen, vaste vloerbedekking en meubelen Lees meer..

Klanten over ons

"Wij zijn zeer tevreden met de diensten van De Waal stomerij. Onze tapijt ziet er weer helemaal mooi en schoon uit! Het goede adres voor het laten reinigen van tapijt, kleding, gordijnen en meubels."

Contactgegevens

De Waal Stomerij
Dobbeweg 18, 2254 AG Voorschoten
Tel. +31 (0)70 34 717 71
info@stomerijdewaal.nl


Wij zijn lid van de Nederlandse vereniging van textielreinigers (Netex) en leveren conform de algemene leveringsvoorwaarden van Netex.